martes, 29 de septiembre de 2009

XORNADA 5: DOUS PARTIDOS CON SENSACIÓNS ENCONTRADAS

A xornada 5ª deixounos unha sensación agridulce. Mentres os xuvenís de Rubén gañaban 1 - 3 a domicilio, como 7 días antes o fixera o primeiro equipo, en Xove, o noso primeiro equipo perdía no Estadio Martínez Otero, 0 -1.

O partido contra o Noia cambiou o guión ás primeiras de cambio. Os primeiros 10 minutos foron decisivos para o resto do encontro. No minuto 2 o árbitro pitou un penalti a favor do C.D. Foz que lanzou Fernando Corredoira. Sen embargo o seu lanzamento non acabou dentro da portería.

Se ese momento minou un pouco a moral do noso equipo non o sabemos, porque no minuto 10 o partido daría un xiro completo, que á postre, definiría o partido. O árbitro pitou un penalti e decretou a expulsión de Xusto con cartón vermello directo. Esta vez o balón si entrou na portería de Bruzos, no único gol que subiría ao marcador.

O noso equipo tivo varias ocasións para empatar e gañar o partido, pero non se concretou ningunha. Os xogadores ao final do partido tiñan a sensación de ter perdido un partido que de non darse as circunstancias dos primeiros 10 minutos, gañarían de forma clara. Abatidos ao rematar, animámolos a repoñerse para tentar traer os 3 puntos o vindeiro domingo do campo do Mesón do Bento.

Os próximos partidos que nos esperan son os seguintes:

Os nosos infantís reciben na casa ao Rc. Villalbés o xoves, ás 18h. no Estadio Martínez Otero. Os cadetes reciben ao Residencia o domingo, ás 11h. no Estadio Municipal de Malates e os xuvenís tentarán gañar ao Alfoz o sábado, ás 12h. no mesmo escenario.

Se queredes participar na nosa quiniela, xa sabedes, nos bares de Foz, obteredes o cartón para que vos adiantedes aos resultados desta fin de semana. Os partidos elixidos para xogar son: