domingo, 13 de septiembre de 2009

XORNADA 3: 2 VITORIAS CONTRA UNHA DERROTA

Esta xornada foi boa para as nosas categorías inferiores. Os infantís de Burunda gañaron 15 a 0 ao Sarria, no noso campo, quitando así o mal sabor de boca que nos quedara no primeiro partido de liga.
Os xuvenís gañaron pola mínima 1 a 0 ao Meira a domicilio, seguindo pola senda da vitoria que comezaron o pasado fin de semana.
Sen embargo o noso primeiro equipo non puido acompañar estes resultados positivos ao caer derrotado 2 a 0 ante o Flavia no Estadio Martínez Otero, un bo equipo que conseguiu subir ao marcador 2 tantos, un deles de penalti, na segunda parte. Os xogadores adestrados por Durán non foron capaces de materializar ningunha das ocasións provocadas, sobre todo nos primeiros 45 minutos.